Dåligt med uppdatering

Jag har blivit bekväm av mig och tycker det är väldigt skönt att slippa skriva på bloggen. Men jag vill ändå göra det för att skriva ner lite anteckningar som jag kan titta tillbaka på framöver. Men snart behöver jag inte skriva här ändå, för mamma har beställt en hästkalender. Så jag tror att jag kommer hålla mig till den framöver!

Iaf, nu är det lov. Världens tråkigaste lov!!
Tjalle håller på att sättas igång, så jag rider nästan varje dag - det är ju kul. Men sen så går vi på en detox, jag mamma och Becka. Mest för skojs skull, för att rensa ur kroppen. Så vi äter en soppa varje dag, som förövrigt är sjuukt äcklig. Jag vet inte om jag kommer klara denna veckan. Jag har INGEN energi, helt slut i hela kroppen.
Utöver min egna häst så hjälper jag min kompis Jonna med hennes häst denna veckan. Hon är i Norge så jag har tagit hand om hennes ponny Unna lite grann.

Vi var på ridläger tsm i somras!


Jag hade egentligen tänkt träna och springa mycket, men det finns inte energi i min kropp som räcker till det. Igår höll jag på att svimma, så det är nog ingen bra idé.

Sammanfattning av mitt lov är att det kommer bli segt, bara vara hemma och rida. KÖWL!

Planen för Tjalle ser ur såhär:

3 veckors igångsättning. 2 skritt + trav, 1 skritt + trav och sakterliga galopp

Han ska tömköras/longeras/promeneras varje dag innan ridning. Det går inte att longera i paddocken, så dom dagarna jag inte tömkör så promenerar jag honom en stund innan.

Efter dessa 3 veckor så ska jag rida som vanligt i 2 veckor innan Hilda kommer tillbaka för ett återbesök. Jaja, nu ska jag och Becka promenera till stallet. Det är UNDERBART väder.

Puss o hej

Kommentarer
Postat av: Josse

NEJNEJNEJ! Fortsätt blogga!!! =)=)=)=)

2012-02-21 @ 10:35:56
URL: http://mellbladh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0