Klump i magen

Jag har ont i magen för jag har inte hunnit åka ut till Tjalle idag och det har regnat konstant hela dagen. Inte nog med det, jag har inte direkt prioriterat Tjalle denna veckan. Jag har varit omotiverad och dessutom har jag varit på läger med skolan och inte hunnit med älsklingen. Känner mig så dum. Nu står han säkert och fryser som en tok och är jätte ledsen! :(

Nästa vecka ska han vaccineras och eventuellt skos. Jag ska kanske hoppträna och jag SKA prioritera Tjalle baby! ♥

Btw så vet jag inte riktigt hur det ska gå i höst/vinter...
Rebecka går på gymnasiet och slutar 4 varje dag, det går inga bussar så hon hinner rida Tjalle. Alltså måste jag åka till stallet VARJE dag! Detta innebär att jag kan inte vara med kompisar, jag kan inte få någon pluggdag och jag kommer definitivt tröttna på att rida när jag inte får någon "slappdag".

orolig.com


älskar dig baby

Myspys

Idag var jag ute på en lång skritt tur såhär lagom efter en tävlingsdag. Barbacka med musik i hörlurarna och toppenväder, kunde inte bli bättre! Plus att Tjalle skötte sig utmärkt! :D

We were made for each other baby ♥



Tävlingen

Det gick jättebra på Clearrounden. Vi fick två felfria rundor och det känndes jättebra! :)
Det enda som var var att han blev rädd för saker utanför banan vilket störde våran ridväg lite. + Att han är svår i höger varv.

Nu är jag klar på denna höjden och nästa gång kan jag tänka mig 70/80 cm eller 80/80. Jag vill göra en felfri Clearround innan jag ger mig på Lokal. Och jag har inte löst licens för det här året och LD är ju samma som Clearround så då spelar det ingen roll.

Lite bilder från ÖRK!









Älskar min prins ♥

Tävling

Imorgon ska jag och Tjalle på våran 2:a clearround..

Detta ska jag tänka på:

♦ Inte vara för nervös utan vara bestämd vid lastning
♦ Rida en ordentlig framridning och vara nogrann redan då
♦ Rama in honom och vara bestämd



Älsklingen ♥

Utvärdering träning

Igår var jag och hopptränade och dert gick jättebra! :)
Vi tränade på att hålla igång galoppen emot hindrena ur svåra svängar. Alltså lite omhoppnings svängar. Det var en klurig bana på 8 hinder om jag minns rätt. Han var jätteduktig. Det var svårt i högervarvet som vanligt men han var ändå inte jättestark.

+
Han gjorde några bra galoppombyten
Han var inte jättestark
Han bjöd på hindrena trots konstiga anridningar och snäva svängar
Vi gjorde en toppenrunda :D

-
Han svängde inte som jag ville 1 gång, tog istället åt höger och hoppade studsen som inte var med i banan! :O
Han bjöd på hinder när vi travade av
Han var svår i höger
Han sprang förbi ett hinder

Har bilder men har inte orkat ladda över dom...:/

Sommaren är kort, det mesta regnar bort...

Går inte att beskriva hur SJUKT fort denna sommaren har gått. Riktigt deprimerande!

Jag har faktiskt hunit göra massor med skoj saker men LÅNGT ifrån allt som jag vill hinna göra! Nu är det mindre än 2 veckor kvar! PANIK! Snart måste man in i rutinerna igen. Nu väntar 9:an med hårt slitande och högt satsande. Mycket plugg, många jobbiga val att ta, nationella mm! För att inte tala om den dära långa tråkiga mörka vintern som kommer så snabbt. Men först HÖST, höst kan vara det tråkigaste som finns! Mörkt, blött och lerigt - deprimerande!

Tiden går så fort, snart är jag vuxen också. Jag vill ju vara ett barn! ;)

Usch vad ledsen jag blir, känner mig som ett litet barn som bara vill krypa upp i mammas famn och gråta. Jag orkar inte, jag behöver energi. Det var energi som denna sommaren skulle gett mig, men så blev det inte. Vet inte vad som hänt, tiden han sprungit iväg och vädret har varit skit.

Men snart gäller det. Jag tänker satsa, jag ska ge allt i skolan, jag ska ge allt med hästen och jag ska utvecklas som människa!

Skönt att skriva av sig lite, det är DET jag har min blogg till ;)

Nu låter jag värsta deppig, men det är jag inte.

Jag är världens lyckligaste! ;)









Planer

Planerna för mig och Tjalle är att vi behöver komma ut och få lite rutin på hoppningen. Tyvärr har vi inte hittat så många CR än men hoppas det kommer några snart!
Vet bara att Nygårds RS ska ha några terränghoppningar i Augusti. Så dit ska vi kanske...

Annars så rullar det på hemma. Vi rider rätt så regält så han får upp konditionen. Mycket paddock för rutin och träning men även mycket långa uteritter och skrittpass. Jag skulle egentligen varit med på hoppträning på torsdag men vi kan inte för mamma jobbar tyvärr. :(  Och egentligen känns det som att vi är i behov av ett dressyrpass för Malin för att komma igång ännu mer men hon bor så långt bort så det blir liksom inte av... :/

Becka behöver även komma igång och rida Tjalle, hon har haft en lågsäsong ett bra tag nu.. :/

Så vi behöver:
* Clearrounder i närheten
* Hoppträningar + DRESSYR lektion!
* Becka behöver komma igång och rida


Söta älskade syster och snygga älskade ponny ♥





Min snälla syster som alltid ställer upp som hästskötare på träningar och tävlingar. ♥ ♥ ♥
För att inte tala om världens bästa mamma som kör och sliter ♥ ♥ ♥

Många pussar och kramar till er!

Vet inte riktigt hur jag vill ha det!

Jag är lite osäker på hur jag vill göra med bloggen. Ena stunden känner jag för att satsa hårt, andra inte... Men tills jag har bestämt mig så sätter jag lösenord på bloggen och så bloggar jag när jag känner för det.

Det sista har jag varit väldigt lat och inte orkat blogga. Jag har varit på hoppträning - som gick superbra! Sen så har jag och Tjalle varit på våran första Clearround. Det gick jättebra för det första så skötte han sig jättebra i miljön. Framridningen var helt okej, han var jätteduktig för det var 1:a gången han var i ett ridhus. Men han blev lite stressad när det var så många hästar. Hiihi :)

Första rundan travhoppade vi, men jag var dum och litade på honom för mycket i kombinationen när han var pigg och ville galoppera. Men han blev stark och jag hann inte rama in honom så han sprang förbi ett hinder. Så ett "stopp" blev det. Annars jättebra.

Andra rundan började jag travhoppa men han gick så bra så jag lät honom galoppera. Allt super fast han rev hinder 8. Men supernöjd!

Bjuder på lite bilder från Clearrounden

















RSS 2.0