Rull bilder

Idag rullade Tjalle sig i hagen, jag älskar rull bilder. Dock inte mobil bilder!













Tjalles kompis Bello!

Dagens ridpass

Idag red jag ut på en "normal" uteritt ca 45 min. Han var på bra humör och jag med! :D Han bråkade ingenting!
Vi gjorde lite skänkelvikningar på vägarna och sen började vi trava på grusvägar och skrittade upp för några branta backar. Övade även på nedsittning i traven som vi har väldigt svårt för båda två. Han spänner sig och jag får svårt att hålla balansen.

Sen galopperade jag på en grusväg där han alltid brukar vara lite pigg. Gjorde några fattningar för att han inte skulle rusa och för att byta galopp. Det är viktigt även när man rider ut att vara noga med vilken galopp det blir.

Han var hur pigg som helst och var faktiskt stark! Han studsade och galopperade på stället och i sidleds!

Gårdagens ridpass

Igår glömde jag skriva om ridpasset - oups!

Det gick sådär, jag red först i paddocken ca 30 min. Tränade på att han skulle vara lugn och ställa sig åt rätt håll i både skritt och trav + skänkelvikning i skritt + travbommar. Han var väldigt stressig, stissig och spänd men mot slutet släppte han alla spänningar och gick riktigt fint. Så jag avslutade direkt och red ut en sväng till havet för att galoppera lite. Han var väldigt pigg och hade därför lite svårt för galopp fattningarna. Blev lite släng trav. Men snäll ändå som vanligt ♥

Han tom skummade efter jag hade ridit i paddocken! :D




Ridspön

Jag trodde och hoppades att jag aldrig skulle behöva rida med spö. Men nu måste jag göra det varje dag, tills han slutar bråka vilket jag känner är väldigt nära nu. Men jag har lyckats tappa bort mitt spö jag hade, men nu vet jag vart det är. Men det har en väldigt ful färg, nämligen ljus grön. Så idag var Becka och köpte två nya spön.

Ett dressyr och ett "hopp".




Dagens ridpass

I förrgår gick Becka och Tjalle på en kort promenad och igår vilade Tjalle så idag red jag ut på ett 2 timmars pass. Mycket galopp och trav, han var faktiskt lugn och snäll. Jag tom funderade på om det var fel på honom :P

Men när ett islandshäst gäng töltade förbi tände han till :D

Jag försöker göra mycket sidvärtsrörelser även när jag rider ut, det går ganska bra faktiskt! :)

Älskar honom ♥


Lektion

Idag red jag lektion för Nina igen, vi red bara i 40 min för att han inte skulle bli för trött. Det gick jättebra och han var avslappnad och lydig. Vi red mycket över bommar på volten, vi fick öva på att länga och korta steget. Vi galopperade inte så mycket, bara lite på fyrkanten. Men han var jätteduktig! :D

Jag har massa fina bilder som min kära syster har tagit, men jag är så trött så jag orkar inte ladda upp dom nu!

Dagens ridpass

Idag kännde jag mig tvungen att rida även fast det blåste hur mkt som helst. Så vi gav oss ut i stormen, Becka gick med. :)

Vi red till en skog och hoppade över en stock och lite diken + en bank typ. Han tyckte det var jättekul och så jag med! :)

Dagen!

Pga starka vindar och regn så red jag inte idag. Jag byter ut morgondagen mot idag. Så idag tog vi det lugnt och gick en promenad i bergen för att klättra lite samt lite skänkelvikningar från marken i paddocken. Det gick sådär... Svårare i hö varv.

Pysslade lite inomhus ist! :)

Dagens ridpass

Idag red jag först i paddocken i 15 minuter och sen ca 15 i gräspaddocken.

I paddocken gjorde jag skänkelvikningar i skritt, travade på volterna och rakställde honom på raksträckorna på fyrkanten. Sen tog jag lite galopp på volten. Han var väldigt stark och pigg. Så det gick inte jättebra, + att han bråkade lite i vänstervarvet.

Sen galopperade jag honom lite extra i gräspaddocken. Då var han också lite extra stark och bråkig i vä varvet. Men han hade en liten bråkig och pigg dag. En blandning mellan en noshörning, gepard och shiraff kan man säga! ;)


Veckans schema

Måndag: Paddocken - dressyr

Tisdag: Uteritt

Onsdag: Lugnt (tömkörning/promenad/barbacka/longering)

Torsdag: Lektion! :D

Fredag:
Lugnt (tömkörning/promenad/barbacka/longering)

Lördag:
Vila

Söndag:
Uteritt


Dagens ridpass

Idag red jag ut en barbacka kortis. Jag red en kort runda på en stig i skogen, jag travade och galopperade tiom lite! :)
Han var underbar snäll och lugn o mjuk! :) Underbar ridtur!

Becka och Kevin gick med. :)


Dagens ridpass

Idag kom Emma till mitt stall med hennes ponny Pegasus. Vi red ut på en drygt 2 timmars ridtur med bad i havet, härliga galopper på ängar och grusvägar, hinderhoppning i skogen mm.

Det var roligt tycker både jag och Tjalle! :)








Dagens ridpass

Idag red jag ut en halvtimmars uteritt + en tio minutare skritt i paddocken. Han var jätte snäll när jag red ut - vände bara 1 gång. Men VÄLDIGT pigg, speciellt hemvägen. Vi skrittade, travade och galoppade :D

I paddocken red jag bara på lite volter och gjorde lite skänkelvikningar, han var lite halvt stressad och bråkade några gånger. Men helt ok...

BTW, han var på riktigt myshumör idag!! När jag gick igenom hagen så kom han nästa springandes till mig. Bara för att pussas! ♥







Jag oljade hans hovar idag, brukar göra det när dom är lite torra. Passar i nagellack?? :D


Transport

Vi ska köpa transport

Om ca 3 veckor är denna våran!


Promenad

Idag gick jag bara på promenad med honom, han behöver ta det lugnt nu efter det hårda träningspasset igår och därför ska han vila imorgon.

Vi gick i ca 25 minuter han var lite stissig - det blåste och regnade mkt! Men väldigt snäll ändå!

Dagens ridpass

Idag red jag dressyr lektion. Det gick JÄTTEBRA tills han började dampa!

Först övade vi på skänkelvikning i skritt åt dom alla hållen. Han var jätteduktig! Han har ju inte gjort så mycket skänkelvikning innan. Men det är ju inte perfekt, utan vi är under utveckling. Sen övade vi mycket på att han inte ska skicka ut bogen utan spåra. Vi övade också ställningar och på tempot. Hela ridpasset gick i princip ut på lösgöring :)

Han var verkligen superduktig! Tills vi skulle galoppera, eller rättare sagt när vi hade galopperat ett tag så blev han trött och ballade ut. Det gick bara utför, han stack åt sidan och tillslut så stod han HELT stilla. Han stegrade såfort jag smällde till honom med spöt. Han gick inte ens fram när tränaren ledde honom. Stackarn!! ♥

Men det var bara för att jag glömde känna av att han var trött, då blir det så!

Men jag är supernöjd! Lektion nästa vecka igen! :D

Mamma fotade och filmade men jag orkar verkligen INTE fixa med bilderna nu!!

Dagens ridpass

Idag tömkörde jag och Mamma Tjalle bebis! Han var jätteduktig, jag tränade lite slalom och travade honom på ått-volter. Han var duktig men pigg som vanligt!!

Imorgon ska jag rida lektion! :D

Dagens ridpass

Idag red jag ut på ett "vanligt" utepass. Jag red i ca 1 timma, han var väldigt pigg och frammåt. Det är ju bra det egentligen men han var väldigt på tårna. Han försökte bråka med mig vid ett tillfälle men han gav sig snabbt. Det var riktigt härligt att galoppera, det var så längesedan vi gjorde det! :)


Dagens ridpass

Idag skulle jag egentligen ridit ut tänkte jag mig. Men iom att mamma var med mig i stallet så passade jag på att rida i paddocken så hon kunde fota. Jag hoppade lite.

Han var på ett väldigt stissigt humör idag, det märkte jag redan när jag tog in honom. Så egentligen skulle jag inte ha hoppat, men jag vill passa på när mamma kunde fota. Så jag hoppade ett par skutt även fast han var crazy, som en tickande bomb!! xD

Hon filmade också...

Men jag tänker inte bjuda på några fimer för det såg förjävligt ut...








Dagens ridpass

Idag gick jag på en timmas promenad med Tjalle. Vi klättrade massor på ett stort berg, sen satte vi oss på toppen och tittade ut över havs horisonten. Han var riktigt mysig. Vi sprang lite på grusvägarna med, han var riktigt mysig! :)

iof det blir ju gårdagens!



























avslutar med en riktigt ful bild!!

Sluta blogga

Nu när jag har varit borta så har jag funderat mycket och nu har jag bestämt mig. Jag ska sluta blogga. Det är stressigt att hinna med och jag tycker egentligen inte om att skriva hiss/diss och sånt. Det är kränkande!

Men jag kommer fortfarande skriva om dagens ridpass och lägga upp bilder och filmer på Tjalle. Men bloggen kommer vara lösenords skyddad!

Istället ska jag börja skriva dagbok.. =)

Så härmed säger jag hejdå till alla kära läsare. Ska bara komma på ett bra lösenord! :)

Dom som vill läsa får be om lösenord, men jag kommer välja mina läsare! ;)


Heej!

Nu har jag kommit hem från london. Bara en mening kan beskriva.

Helt jävla sjukt amazing coolt kul och häftigt!! :P

Orkar inte blogga nu, ska fixa med bilder och så!!


Tusan

Inläggen jag skriver kommer ju inte upp på bloggen. Men men, jag skriver iaf!

Nu ska jag åka till london, jag är sket nervös. Hoppas att allt kommer bli bra och att jag kommer hem oskadd!

Läskigt att åka utan älskade mamma ♥ Och vara utan kära syster så länge ♥ Kommer sakna underbara Tjalle med ♥

Jag kommer hem på tors kväll!

Bye

Dumma ponny

Idag gjorde Tjalle ngt jätte dumt! Han gjorde sönder ett fönster i boxen. Fy vad onödigt, fråga mig inte hur han lyckades!! xD

Dumma dumma!


Värre än såhär kan jag lova, men det får Becka och mamma ta hand om!

Slem i skapet

Idag upptäckte jag att det rann från Tjalles snopp när han sprang i hagen. Han var helt kladdig på benen och något var på tok.

Det kan vara en liten katarr och det kan vara en liten infektion. Det kan också vara en stor infektion. Men jag har läst massor och det är ganska vanligt. Jag har varit med om det innan på andra hästar. Men jag försökte tvätta med varmt vatten men han ville ju inte riktigt slänga ut snoppen.. haha xD

Håller tummarna för Tjalle, läskigt när jag är i london och inte vet hur det är med honom.

Mamma får se imorgon, då ska hon ta honom. Resten av veckan när jag är borta ska Becka ta honom är det tänkt. Jag överlämnar bloggen till henne! :)


godnatt

Jag vet inte vad det är med blogg.se , mina inlägg kommer inte upp. Så får se när detta kommer upp på bloggen!

Tänkte samanfatta dagen lite.

Jag gick tidigt till hopptävlingen och var där tills 2. Sen åkte jag ut till stallet där det var gymkhana tävling. Jag tog in honom och borstade en stund och sen fick han stå i boxen tills det lugnade ner sig på tävlingsplatsen. Jag red i paddocken och hoppade över ett litet räcke. Han blir helt wild n crazy när han får hoppa! xD

Pigg men hyffsat duktig ändå! :P

Efter ridturen pillade jag med lite andra saker och sen så fick jag massage. En som bor vid stallet är nyutbildad massage. Först bindvävsmassage och sen "vanlig". UNDERBART! :D



Tjoo

Nu kom jag hem från stallet - sent va?? Jag har gjort massa skojiga och mindre skojiga saker. Men det har jag inte tid att blogga om nu. För jag har blivit en sista minuten människa, nu har jag tusen saker att göra. Som MÅSTE göras ikväll! Stressigt!

Vila/inte

Jag tror att jag innan skrivit att jag tycker det är onödigt med vila för hästen därför att hästen rids ju inte hela dagen. Hästen får liksom inte en vilodag utan en vilotimme. Man rider ju bara 1 timme av dygnets 24. Svårt att förklara hur jag tänker men hoppas ni förstår mig. Hästen rör sig så många mer timmar än just den timmen den rider. Det är inte direkt ansträngande för den att röra sig 1 timme/24.

Tjalle har oftast 1 "vilodag" per vecka för att han ska vila från att bli intagen från hagen. Det är inte för att han ska få vila för motionens skull utan mer för hans huvud.

Vad tycker ni är bra generellt / vad passar din häst? Hur tycker du? :)

Grimma i hagen?

Många gör och tycker olika, men såhär tycker jag!

För Tjalles skull tycker jag att det är bäst att han går utan grimma. Dels för att slippa ha massa rep i ansiktet och vara fri helt enkelt men också för att han kan skada sig. Det är lätt att dom fastnar i grenar eller något och det är ju inte kul.

Dessutom tappar han kanske den ibland och så kan han lätt få skav.

På vintern tycker jag det är okej för han att ha den i hagen om han får vara utan den på natten. Men på sommaren vill jag att han ska vara utan. Skönast för honom!

Men en grej som gör att jag vill ha grimma på honom är om han skulle smita och han tex springer upp på vägen eller överhuvudtaget är lös. Så är det mycket lättare att fånga honom om han har grimma på.

Just nu har han det!

Uppe med tuppen

Godmorgon, idag är jag uppe tidigt för jag ska och kolla på hopptävlingar. Annie och Evelina ska tävla! Sen drar jag ut till stallet där det är gymkhana tävling idag. Jag ska i all röra försöka rida i paddocken :)

Men jag ser det som en bra träning för Tjalle när det är massa hästar, och transporter, människor och djur på gården :)


Glömde

Jag glömde skriva att jag red ut på Shoganan igår med, jag och Becka red på Shoganan och Bello.

Vi skrittade och travade i ca 35 min (jag galopperade litelite med).

Får ju inte glömma att skriva sånt viktigt här på bloggen!

Ändringar i hagen

Nu går Tjalle i en mkt större hage! Härligt för dom!
Det är dessa två...



Plus dom två avlånga längst upp till höger


+ Att det har kommit två till hästar till hagen idag, men dom åker hem imorgon tror jag. Det är Balleroga och Busan, Balleroga och Chack är förälskade och Busan är deras barn. Araber allihopa!


Tjoo

Kom nyss hem från en stallet/Annie. Efter en lång stalldag så åkte jag med Annie på lite äventyr :)

Stallet
Jag hade tänkt mig en lång stalldag så jag hann med att göra massa nödvändiga saker som putsa och städa skåpen och så. Men nej det hann jag inte med! ;)

När jag skulle hämta Tjalle och rida så såg jag att han hade tappat en sko, attans skit tänkte jag då, han skoddes ju förra veckan! Men när jag gick för att leta efter den i hagen så hittade jag den med en gång :D Gött!

Iom att Berra kan sko så slog han på tappskon. Men innan det fick Tjalle stå och vila i boxen. Då red jag ut på Shoganan med Tessan :)

Sen lagade vi lite hage och efter det så red jag Tjalle, vi red ut ca 1 tim till en lång grusväg som slutar med en lång backe. Han var snäll tills han började dampa när jag skulle trava, han vände ca 20 gånger och stegrade ca 30. Amen typ.. morr vad arg jag var, fast jag lyckades vara lugn. Tillslut smällde jag till han med spöt i hans huvud när han stegrade så då lugnade han sig. (låter brutalt jag vet, men jag slog inte så hårt). Tillslut slutade han så då kunde vi trava och slutligen galoppera uppför den underbara backen. Härligt! Jag lät honom springa av sig så han blev väldigt trött! :)

Efter ridturen åkte jag med Annie till Marieberg, Leja och Kate åkte hem. Sen hjälpte jag henne när hon red Kate och sen åkte vi och handlade och sen hem till annie en stund innan mamma hämtade mig :)

Jag har haft en underbar dag! ♥


Förkyld

Jag är fortfarande förkyld, har varit det sen i onsdags! I övermorgon ska jag till London och då är det inte kul att vara förkyld. Nu vill jag bli av med denna onödiga sjukdom! xD



Packa

Igår påbörjade jag min packingslista, idag måste väskan vara packad. Denna väskan ska jag "fylla" med nödvändiga saker som jag måste ha med mig. Svååårt!

http://www.cavalet.se/Images/Products/620/620-52.jpg
En Cavalet!! ;)

Vi får ha med oss max 10 kg!! Det är lite knepigt att prioritera men lite knep jag tänker använda mig av är:

* Köpa schampoo där och slänga innan hemfärd
* Ta med en gammal handduk och slänga innan hemfärd
* Ha på mig massa kläder när vi åker
* Hoppas på bra väder!

Frisering

För några dagar sedan så klippte jag Tjalles man o svans. Jag och Becka har länge pratat om att göra det men det har aldrig blivit av, så då gjorde jag det ist.

Före






Efter




Lite dålig bild kvalité!

Tiden går fort

Idag tog jag lite sovmorgon till 10, underbart. Om en liten stund ska jag åka till stallet, så det är dags för mig att börja göra i ordning mig. Jag ska nog vara där ganska länge idag tror jag :)

Idag ska jag rida ut igen, kanske ska jag galoppera lite? Beror på! =)



Godnatt

Nu ska jag sova, ska bli så underbart! Imorgon ska jag så gott som sova ut, ännu mer underbart. Sen drar jag till stallet så småningom har jag tänkt mig :)

Godnatt


Veckans ämne



Nu är det sommartider och det innebär såklart fästingar för faktiskt både människor och hästar. När man bor på landet som jag gör så får man räkna med endel på sommaren. Själv tycker jag att dom är VIDRIGA såklart!, skräcken för sjukdomar är ju stor! Men jag måste ju plocka dom på djuren!

Tjalle har redan haft ett 3 tal, men det är bara sånna små som sitter på nosen men ändå. Stackars Tjalle! Uääk!

Jag brukar plocka dom med hand om det går annars pincett / fästtingplockare.




Ridande polis

När jag var och kollade på Cortegen förra helgen (glömde skriva om det). Så såg jag ridande poliser för typ första gången. :P

Det verkar vara ett ganska stressigt och läskigt jobb. Själv skulle jag aldrig vilja bli ridande polis, tänk vad synd det är om hästarna som hela tiden måste utsättas för galna människor, skrik, slagsmål och massa tjoanden och buller.








Dagens ridpass

Idag red jag ut tillsammans med Becka och Bella. Som förövrigt har kommit tillbaka till stallet för att hälsa på några dagar(tjalle gick med henne från det att vi köpte honom tills slutet av hösten). Vi red ut i ca 1 tim för vi fick skritta ganska långt innan vi kunde trava för Bella ömmade på gruset.

Men Tjalle var duktig, lite fjantig och tittig i början men sen tyckte jag att han tuffade på rätt så okej :)







Hej

Just nu sitter jag i skolan i väntan på att vi ska sluta. Idag ska jag rida ut på Tjalle. Det lutar mot att rida tillsammans med syster. Vi har ett par hästar som behövs ridas. Mer om det skriver jag sen!! :)

Byee

Cabarén slut

TRÅKIGT NOG är cabarén slut, det är jättesorgligt för det är en sån rolig tid. Men jag har haft skitkul och nu får man bara längta tills nästa år! :)

Tyvärr måste jag till skolan vid 9 imorgon så jag måste typ sova nu! Men efter skolan ska jag till stallet och rida världens bästa ponny, vi ska ut och busa!

Härmed säger jag godnatt! <3

Bete

Många är fåniga och påstår att man ska vänta med att släppa hästarna på bete. För att gräset är så starkt eller så. Men det blir ju inte bättre för att man väntar, gräset växer och det värsta man kan göra är att släppa hästarna rätt ut på ett kraftigt bete.

Många tycker att man ska vänja hästarna med några timmar per dag och sen öka. Det är kanske en bättre lösning isf.

Men det bästa är väl ändå när hästarna är vana vid gräset från början? Tjalle har haft gräs att hitta hela vintern nästan ( förutom när den värsta snön var såklart). Direkt när gräset började komma så har han haft möjlighet att nypa dom små grässtråna. På så sätt har han hela tiden vant sig.

Gräs är det bästa fodret en häst kan äta



Godmorgon!

Natten har varit ett helvete nästan. Men så är det när man är förkyld. Men nu känner jag mig faktiskt bättre, lite fit for fight! Jag måste ju bara till skolan ikväll när det är sista kvällen och allt!

Men Tjalle kommer få vila idag för det är ingen som hinner göra någonting med honom. :( Får så dåligt samvete!!! :'(

Kärlek till gulleponnyn! ♥

Hovslagaren

När hovslagaren var hos Tjalle i måndags såg han att Tjalle belastar benen och hovarna ojämnt. Om det var typ hö fram och vä bak lr ngt. Så för att motverka detta ska vi öva på att göra mycket öppna så han får trampat under sig med det ena bakbenet ordentligt :)


Mår dåligt

Nu är jag hemma från dagens show. Den blev super bra men jag failade totalt. Dansade fel och massa .... :@ Men imorgon är sista kvällen och då ska mamma och mina mostrar kolla!

Fast jag är jättedålig, har fått värsta förkylningen. Det är verkligen inte passande nu i Cabaré och INNAN London, fan om jag inte blir frisk.

Jag ska försöka sova ut inatt så får jag se om jag orkar till stallet. Han ska ju inte ridas så jag måste ju inte åka dit.

Snoret rinner, halsen bränner, jag nyser varannan sekund och huvudet dunkar. Nu ska jag kolla BB och sen säger jag godnatt!

Nya hästar

Just nu är det 6 hästar i stallet.

Först är det Bello, Shoganan och Tjalle såklart.


Sen har det kommit en till häst till deras hage och det är Chack Matt - kallad Chack.

Chack har varit i Lycke många gånger dom senaste åren. Annie tävlar honom i gymkhana, han är en arab.




Sen är det två till ston som går i en annan hage. Dom kommer från det stallet Annie hade sina hästar i, alltså Marieberg. Annie hjälper ägarna att rida dom typ :P

Dom heter Leja och Kate !

Kate






Leja



Båda


Men dom ska nog åka efter helgen! :)

Dagens ridpass

Idag red jag lite dressyr i paddocken. Började med att checka lydnad och ökade o minskade tempot. Sen skrittade jag över bommar på en 8. Därefter travade jag på fyrkanten och volterna på kortsidorna. Han var väldigt stel och stissig, han hade halsen rätt upp som en shiraff. Men tillslut lugnade han sig och sänkte huvudet och då lugnade han sig.
Efter skrittade jag ut en kortis.

Veckans schema





Ungefär såhär tänker jag mig att veckans schema ser ut. Iom att jag har fullt upp och inte riktigt vet hur dagarna kommer se ut så finns det stor risk för ändringar!

Dagens ridpass

Idag skrittade jag ut i 35 minuter. Han var jättesnäll och arbetsvillig.



Jag hade väldigt ont om tid och efter skulle jag åka till skolan. Men jag missade bussen och fick gå typ 4 km...:( Men Beckas kompis hämtade mig med sin moppe! Snällt av henne!

Väder i London

Såå typiskt, när vi ska åka till London så ska det såklart regna! :'((



Håll tummarna för att det inte stämmer och att det blir toppenväder! :D

Lägesrapport


Idag får vi sovmorgon till 12. Men jag sov till nio och nu ska jag till stallet och rida bästa hästen! :D
Sen åker jag direkt till skolan och en hel dag med Cabaré väntar! :)
Men... Det snöar ute!! Helt sjukt, men det lägger sig inte på marken, men det har ändå snöat i snart 3 timmar. Konstigt!

Premiär

Idag var jag i skolan i ca 13 timmar. Det var premiär och spänningen var otroligt hög. Som vanligt på premiären så var det endel tabbar som att ngn ramla av scenen, mickar var på i omklädningsrummet, bandet spela fel mm. Men det är små saker som inte märks.

Men för min egen del och helheten är jag super nöjd. Imorgon är en ny dag och då kör vi igen! :D

Imorgon börjar vi 12 och jag ska rida innan. Det blir en lugn skritt uteritt efter 5 dagars vila för honom!



Saknar älsklings killen! ♥

Dagen

Idag var det en fruktansvärt lång dag!

Skola från 14:00 till ca 20:00, mycket träning och chill såklart!! :))

Nu måste jag sleepa!! Imorgon blir det en sjukt lång dag!

Natti

Köpt!

I lördags letade jag efter ett par jeanshorts, men jag hittade inga, eller jo men då fanns inte min storlek.!
En sån här byxdress!


Och sånna här shorts!

Men inga jeansshorts .. :(

London

Om 1 vecka och 21 timmar så sitter jag på ett plan påväg till London. Det är en klassresa som båda 8:orna ska åka på. Det ska bli såå kul men ändå sååå läskigt att flyga. Dessutom utan mamma!
Jag är så rätt för att planet ska krascha, eller att någonting händer när vi är där?? :o



Men samtidigt ska det bli sååå kul!

Jag vill gå på Madam tussauds - vaxmuséet!Madame Tussauds

Jag vill åka London eye


Jag vill hänga i Hide park


Jag vill åka underground tunnelbanor! - haha


Jag vill shoppa och kolla i affärer!


Jag vill åka dubbeldäcksbuss!


Jag vill gosa med ekorrar!


Jag hoppas att vädret är toppen! Minst 15 grader!!! :O Helst 20 eller över det!


Idétorka

Just nu har jag inte så mycket tid för bloggen + att jag har lite idétorka. Men så är det ju ibland! + att jag inte rider nu pga att han har tappat en sko! :(

Men snart är jag tillbaka igen! :D

Hej

Om ni undrar varför jag inte har bloggat någonting så är det för att Emma kom och var med mig och Ewe i stan och sen så sov vi hos hennes pappa. Vid 11 så åkte jag och Ewe hem till mig så jag duschade och fixade mig och sen körde mamma oss till Ewe och nu är vi här och hon ska duscha och göra i ordning sig. Vid 2 ska vi vara i skolan och ha genomgång inför Cabarén! Det är liksom sista tillfället att öva, allt måste sitta nu!

Becka och Mamma åker till stallet och fixar för Tjalle. Han vilar ju - ska antagligen skos imorgon!! =)

Dagens outfit -
HAHA

Jeansleggins - Gina tricot
Vitt linne - H&M
Svart Linne med grejjer på - Gina tricot
Svart stickad tröja - Gina tricot

Nu kanske ni tänker att jag är värsta Gina fan, men nej det är jag ej!! :)

RSS 2.0