Dagens ridpass

Idag var jag tidigt i stallet och passade på att rida ut innan det blev mörkt. Jag red en sväng på de anlagda ridvägarana i närheten. Han var väldigt pigg&taggad&tittig&spänd, men jag tyckte att han behövde galoppera av sig så jag galopperade upp och ner(skrittade såklart nedför) för backarna ett par gånger. Ändå blev han inte ett dugg tröttare, bara väldigt mycket svettigare. Haha, pussen min ♥


Lite bilder från provridningen

Buse

Bild från besiktningen



En bild från när vi precis fått hem honom (mitt i natten)



Bild på när vi släppte ut honom dagen efter


Onsdagen den sista november 2011!!

Det var supermysigt att vara med tjejjorna igår, som vanligt. Dom är bäst ♥
Idag spelade vi upp våra låtar i skolan och det gick jättebra, några få småmissar bara annars superkul! :)

Dessa 3 låtar spelade vi

Ironic - Alanis Morisette - jag spelade bas och sjöng

>

Drops of jupiter - Train - jag sjöng



Price Tag - Jessie J - jag sjöng



Efter skolan drog jag till stallet och nu är jag hemma och har ätit och slappat lite. Det är dax för mig att hoppa in i duschen för att därefter plugga lite SO. :)

Önska mig lycka till....

BTW, imorgon är det 1:a DECEMBER!! Sjukt konstigt...

Tisdag!

Denna dagen har varit grymt mycket bättre än gårdagen, det kan man lugnt säga. Igår strulade det massor med musiken i skoan (vi har musikdagar i 3 dagar och ska imorgon framföra ett par låtar). Dessutom gick allt emot mig i stallet osv.

Idag fick jag iaf till ett kort pass i paddocken i alla gångarter, barbacka! Nice, han var duktig! =)

Nu är jag i skolan för vi ska sova här, jag och alla mina underbara vänner. Vi ska repa inför imorgon. Då vi ska spela upp 3 låtar! :D

Puss o kram skumbanan!

Tisdag!

Denna dagen har varit grymt mycket bättre än gårdagen, det kan man lugnt säga. Igår strulade det massor med musiken i skoan (vi har musikdagar i 3 dagar och ska imorgon framföra ett par låtar). Dessutom gick allt emot mig i stallet osv.

Idag fick jag iaf till ett kort pass i paddocken i alla gångarter, barbacka! Nice, han var duktig! =)

Nu är jag i skolan för vi ska sova här, jag och alla mina underbara vänner. Vi ska repa inför imorgon. Då vi ska spela upp 3 låtar! :D

Puss o kram skumbanan!

Vilken ****** dag!

Jag har ingen blogglust idag, denna dag har varit den jobbigaste på länge!!

Massa strul i skolan med idiotiska lärare samt inställd dressyrlektion + söndrig lampa i paddocken BLAND ANNAT!

Näe, det fick bli en kortis ut skritt och lite trav. Nu ska jag göra i ordning mig för sängen, hoppas på en bättre dag imorgon...... ;)

Såhär känner jag mig just nu.....

Hejhopp

Vilket väder det är!!??

Usch och fy, det blev ingen dressyr idag utan jag red ut en kortis i stället. Men det öööste ner med regn och blåste så mycket att Tjalle inte kunde hålla balansen så jag fick vända. Jag hann iaf rida i alla gångarter! Det var sjukt läskigt, jag kännde hur han bara kom närmare och närmare diket. Trycket var enormt och jag orkade knappt hålla emot för att sitta kvar. Tjalle var jätteduktig som kunde hålla sig i skinnet. Han fick lite småttpanik ibland men var ändå duktig.

Fy tusan för sånt här väder!


En bild på Tjalle från förra vintern!

Kvällsplaner

Jag ska bara ha en slappiskväll ikväll. Jag hade tänkt att jag skulle ta mig en kvällspromenad / cykeltur till stallet för att pussa lite på Tjalle och kanske putsa lite. Men det är ju klass 1 varning så istället så kör mamma mig ner om en stund. Efter det ska jag duscha och fixa i ordning för morgondagen! ;)

OCH sova tidigt!! ;)

Diss till storm=riktigt läskigt!

JUL!

Det känns så konstigt att det är 1:a advent nu. Jag har ingen julkänsla, trots att julpyntet är framme och julfikat är fixat. Jag är inte förälskad i jul, jag tycker det kan vara lite överskattat med julpynt och julklappar. Men det är ju ändå mysigt!! Långt inne i mig har jag ändå en liten jul känsla, det är mörkt ute, rött inomhus, det lyser i alla fönster, alla blir mystiska och håller julklappshemligheter och förhoppningsvis snart vitt på backen. Myys

NU ÄR DET JUL!!


((fast julkänslan förstörs lite när det är 10 + grader ÖSREGN och storm ute))

Godmorgon världen!

Igår fick jag gjort det jag skulle. Bakat, ridit, städat fast inte pluggat, för provet blev framskjutet!! :D
Jag och Emma var med varandra och bakade pepparkakor och såg på TV och film på kvällen. Nu ska vi äta frukost och åka till stallet på adventsfika. Jag skulle egentligen rida ut på långritt med Malou, Amanda och Ida, men vädret är inte så värst bra. :/

Så det blir kanske lite dressyr i paddocken och en sväng ut.

Nu ska jag gå och hoppa i Emmas säng så hon vaknar!


Här är Emma, min fiiina underbara älskade bästa kompis

Hej!

Just nu sitter jag i soffan och väntar på idol. Så skönt att äntligen kunna slappna av och sitta och slappa i soffan. Längesedag jag gjorde det... Matdagarna är över vilket gör att det är riktigt skönt att slappa. Det har varit slitigt men SÅÅÅ kul! Jag är så glad för att jag har världens bästa vänner ♥



Idag var jag i stallet ganska länge, pysslade och städade lite. Men när jag skulle rida så började det hagla och blåsa och regna. Så jag skippade att rida idag IGEN!!! Fy vad jag ha dåligt samvete! Aja, imorgon rider jag ordentligt! ;) Även på söndag när jag ska rida ut med mina kompisar! :)

I helgen ska jag SLAPPA & SOVA, VARA I STALLET, PLUGGA OCH STÄDA!
En riktig slappishelg men ändå inte! ;)

Pussohej, nu är det IDOL! Jag hejjar på Amanda F! :)

Vila för Tjalle

Som rubriken lyder så fick Tjalle vila idag. Jag skulle egentligen ridit dressyr men pga strömavbrott i stallet + att jag har haft en grymt stressig dag med matlagning i skolan + SO prov + stall i kolsvart mörker och sen efter det har jag varit i skolan igen för att sova där med mina flickor. Vi har haft det superkul och ligger nu i idrottshallen för att sova.


Så därmed säger jag godnatt. Ännu en matdag väntar imorgon!

ÄLSKAR TJALLE ♥


Go dag!

Hej!
Onsdag idag , det betyder att bonde söker fru är på tv! Jippie HAHA

Tjalle:
Mamma och Becka tog honom idag. Longerade honom så han fick springa av sig, han var duktig tydligen.

Jag:
Lååång dag i skolan idag, för vi har matlagningsdagar. Vi är en grupp på 8 grymma tjejer som ska 3 rätters åt 30 pers i 3 dagar. Riktigt kul , men det är mycket att göra! :)

Så mycket skola, ingen häst idag. NU dusch och TV sen sova och upp tidigt imorgon!! ;)

Får blir en bild på mig och en på Tjallemannen!




Tjenare mannen

Idag har jag och amanda varit hemma efter skolan. Becka red ut imorse. Men vi har även varit i stallet och mockat snabbt för älsklingen! :)

Nu ska vi kolla på film och käka glass! Måste bara också säga att vi ska ha hemkunskapsdagar i skolan så vi ska laga mat hela dagarna och sluta sent varenda dag nu dom kommande veckorna! + Att jag ska rida efter skolan, så bloggen kommer inte vara prio 1!

byee

Tjalles tider

Så här ser Tjalles vanor ut på vardagarna!!!

Alla tider är ca, det är inte prick noga på minuten!!! :)

06:00 Frukost
2,5 kg Hö + kraft = betfor och mineraler + äpple/morot! (tror det är vid den tiden, inte säker)

08:30 Ut

11-13:00 LUNCH
4 kg Hö (han får allt mellan 11:00-13:00 men oftast 12:00

15:30 Ridning (jag tar oftast in och rider honom här någonstans, så då kan han få lite middan att tugga på)

16-17:00 In (lite olika beroende på väder, ibland närmare 18)
2,5 kg hö + morot

21:00 Kvällsmat
3,5 kg Hö + kraft = samma som frukost

Hyffsat utspridda tider - helt ok, men pedant som jag är så skulle jag vilja ha det lite bättre!

Totalt!
12,5 kg HÖ
Inne ca 15,5 timmar (usch låter så mycket!!!)
Ute ca 8,5 timmar
Kraftfoder får han bara 2 gånger om dygnet för han bevöver inte mer! :)

Jag skulle önska att dom kom ut en timma tidigare. Men om man jämför med många andra stall så har han det rätt så lyxigt. 8,5 timmar ute är inte dåligt och det är inte alla hästar som får 4 fodringar! ;)














Lite bilder från förra vintern! :)

Hejhopp

Idag åkte jag hem efter skolan och pluggade och käkade en stund innan stallet. Skönt att göra så med ibland. Jag och sörran åkte gemensamt dit - vi tog cyklarna (jag cyklar nästan alltid)! :)

Hon red i paddocken men jag hoppade även upp en stund i slutet :)

Nu ska jag mysa och kolla på film! Puss och hej ♥

Måndag

Idag är det vanlig dag i skolan, till 14:10. Sen ska jag till stallet och rida i paddocken. :)


Sammanfattning helgen

Fredag:
Tjalle vilade, jag var hos Ewe med typ hela klassen.









Underbara älskade vänner ♥


Lördag:
Jag var på mimers från 10-14, riktigt nice. Jag blev rikigt sugen på estet. Det är samhäll + Drama, Dans, Privata sånglektioner, Kör och så kan man ju lägga till egna kurser tex Psykologi/Ensemble =)



Söndag:
Jag och Becka stack till stallet tillsammans. Vi red ut tillsammans (turades om) på en lång grusväg. Sen åkte jag till Fontin med Evelina och gick milen. Myspys :)
På kvällen var jag hemma och chillade.


Det var jättefint väder! =)


Glad och pigg häst!


En härlig promenad i fontin har blivit lite av en rutin på söndagarna.



heey

Det blev en rolig kväll igår med roligt folk & idag var jag ju på mimers. Mycket roligt, jag blev jättetaggad att gå estet!! :) Ännu svårare nu....

Aja, jag är inte skrivsugen, kan skriva att jag var i stallet innan och red barbacka i skogen och klättrade i ungefär 40 min :)

Dåligt med uppdatering i helgen

Imorgon ska Tallemannen vila, mamma eller becka åker dit och mockar. Jag ska ha SYV tid och sen ska jag till evelina där dom flesta i klassen kommer vara. Sen på lördag morgon så ska jag på öppet hus på Mimers som slutar 14....osv... Fullt upp i helgen med andra ord, jag får ju inte glömma att Tjalle ska hinnas med heller! ;)

Min baby ♥


Äntligen Fredag!!

Snart är det fredag JIPPIE! Så skönt med helg! :)

Idag gick jag tidigt från skolan för jag var hos tandläkarn. Så jag var också tidigt i stallet och kunde sega mig. Jag hade ridit och mockat när klockan var 4, sen tog jag in hästarna och pysslade lite. Så jag var hemma vid 5. Nu har jag segat mig lite i två timmar och det är dags att ta tag i göra-listan!

Men först tänkte jag skriva lite om vad jag och Charles gjorde idag. Det var dressyr som stod på schemat. Först skrittade jag fram en runda i skogen på 10 min. Sen så jag slängde in lite bommar här och var på banan och gjorde lite olika övningar i trav och galopp. Började med trav , mycket volter och förflyttningar och bommar. Försökte tänka framåt hela tiden för att få ut steget. I galopp gjorde vi samma övning fast nu med galopp bommar, försökte rulla på så gott det gick. Det gick jättebra, han blev riktigt trött och svettig i slutet, jag kännde hur han tycker det var kämpigt att ta ut steget.

Vi avslutade med lite joggning på banan och sen en promenad i skogen. Allt total 60 min :)

Tjalle och en utav dom 6 katterna!!! - Jag vet, föör många!!
Tjalle brukar pussa och gosa med katterna. Dom tycker också om att sitta på hans rygg, antingen bara gosa eller leka med manen eller svansen. Dom han hålla på i timmar.... :)

Reflexer!

Nu när det är mörkare tider så är det såklart väldigt viktigt att ha reflexer när man rider ut! Jag försöker vara så noga som möjligt med det där!

Här är lite bilder från förra året =)



Lena&Qlementine Natta&Trevina Jag&Tjalle

Jag brukar tom sätta på han reflexer i hagen! :)

Onsdag

Idag ska Becka ha Tjalle. Hon ska rida ut är det tänkt, medans jag bara ska hem och ta tag i lite plugg.

Bla:
Matte - diagnos
SO - plugga in alla länder och huvudstäder
Eng - lite i WB som jag inte hann göra på lektionen
NO - plugga in frågorna
SO - plugga in samhällsekonomi frågor
Om jag är duktig och blir färdig i tid så hinner jag kanske gå ut på en powis med :)

Bjuder på en bild på mig själv vilket jag sällan gör här men det är ju bara några få som ser när jag har låst min bloggish! :)


Tjoo

Just nu sitter jag i skolan på SO lektion men innan jag åkte till skolan var jag och släppte ut hästarna. Mysigt, speciellt nu när det är frost och så himla kallt. Soluppgång och alldeles kristallvitt på backen.


En random bild på en fin frostig morgon!

Och så kommer man in till stallet där det är varmt och alla hästarna sover. Mysmysmys!


En mörk morgonbild på tjalleballe som ligger och latar sig! :)

Idag var det så kallt så jag kände att det var dags med vintertäcke. Han fick ett 360 grams Thermo master, som dock är lite stort men hoppas att det inte sitter helt galet....



Detta fast utan hals :)

Förövrigt hittade jag en riktigt snygg bild på mig och Guess som kan avsluta detta inlägget! - en rolig katt den där! Bilden är nog tagen tyyp 2009?


Hejhopp

Då var det tisdag, idag har jag ridit i paddocken direkt efter skolan. Blev 40-50 minuter dressyr idag. Först 30 uppvärmning med mycket joggande och så. Därefter lite olika lydnadsövningar i trav och galopp :) Nemas problemas idag, han var lite lat och tung imellanåt, men det ordnades till med hjälp av mycket övergångar och galoppfattningar :))

Fiina killen var jättemysig idag, han ville pussas och gosa heela tiden. Och så stod han helt stilla i stallgången när jag gjorde i ordning honom utan att gå någonstans, även efter jag hade ridit. När jag mockade i paddocken så gick han efter som en hund och sökte sig till mig hela tiden och när jag mockade boxen stod han snällt och åt sin middag som ni kan se här nedan.
Jag älskar honom OTROLIGT mycket ♥


"Åh, finns det något ätbart häär??"


Gulleplutten!! <3

Tjo bree

Jag har inte så mycket att säga idag, mer än att Tjalle har fått fina skor på sig och att vi var på en timmas myspysig promenad förut. Nu mumsar han på mat i sin box och jag sitter nyduschad och nymatad i soffan och chillar. MEN borde egentligen plugga lite....:/ fy på mig!!

Förövrigt så kan jag tala om att det var jag som lagade maten jag åt, eget rotmos och korv fick de bli! Riktigt mumsigt!! :)

Imorgon blir det en lång skoldag och jag ska rida ett pass i paddocken efteråt :)

Byyeee

Måndag

Imorgon kl. 09:00 ska Tjalle skos - välbehövligt med tanke på hur hans fötter ser ut!! :O
Vi ska testa en ny hovslagare som dom andra i stallet har. Hoppas han är bra, han är dansk och har en hemsida ---> www.hovslagare.dk



Mamma och Becka åker till stallet vid 08:30, så då får dom nog mocka och fixa. Så sticker jag nog dit efter skolan och går en timmas promenad med honom. Så han får känna på dom nya dojjorna!




Helgen är över

Jösses vad tiden har gått fort! Nu är helgen redan över! Jag tänkte ta och sammanfatta min helg i några meningar :)

I fredags var jag en snabbis i stallet, longerade honom lite i alla gångarter. Det är svårt det där men longering, speciellt när man har en liten busponny som själv vill bestämma när han ska springa eller inte, och även vilket håll! Men han var jätteduktig och pigg, riktigt brallig i galoppen. Jag nöjde mig efter en liten stund så han inte skulle tröttna. Avslutade med att hoppa upp och sitta på hans fina rygg en sväng i skogen. Meine freundin Emma kom till stallet innan vi åkte hem och åt mat och gjorde kladdkaka (misslyckad som satan, den var som sås) och kollade på idol och NSN :)

I lördags drog jag till stallet med mamma och syster vid 11 tiden. Vi hjälptes åt och jag red ju dressyr som jag skrev om igår. Efter stallet så cyklade jag till amanda för att sen cykla till emma där vi hade en mysig myskväll. Massa tjejsnack osåå :) Bara igår cyklade jag 2 mil!! :)

Idag så cyklade jag hem ( ytterligare 1,3 mil! ) klockan 10, jag stack direkt till stallet. Mockade och fixade och red ut en timmas ridtur i skogen. Underbart var det, han var dunderpigg. Så det fick bli en del galopp, jag red mest på fria tyglar, vi skulle bara ha kul! :)
Efter stallet stack jag hem och käkade lite innan jag stack ut ensam på en timmas powerwalk. Bara jag och musiken för att rensa hjärnan inför veckan.

NU ska jag duscha och lägga fram kläder och fixa, sen ska jag sooova :)

Hejsan hoppsan!

Igår var jag med min kära vän Emma så det var därför jag inte skrev något här. Vi kollade på film och idol, myspys :) Men därför tänkte jag skriva några rader nu.

Igår longerade jag honom lite i alla gångarter och skrittade en kortis i skogen innan det blev mörkt.

Idag red jag ett grymt pass i paddocken, han känndes jättebra. Vi började med en skritt runda i skogen och red sedan ca 50 min alla gångarter. Han var överlag väldigt avslappnad, lite spänd några få gånger. Men då fick jag tänka på hur jag ska sitta och inverka så han blir lugn. Vi red mycket övergångar, lite öppnor och sidvärts för att få han att trampa under sig lite extra.  Han var faktiskt jättefin! :))
Bäst är han ♥

Imorgon ska vi rida ut en sväng, och galoppa och ha sköj!!

Nu är jag hos Emma med Amanda och Evelina, vi ska kolla på film o sånt mys :)

Bilder från igår!




10/11 - 11

Imorgon är det ett speciellt datum och klockan 11:11 är det en speciell tid. Tänk att födas imorgon, kanske tom 11:11??

Klockan 11:11 den 11/11-11 så ska jag önska mig något!!

Idag har jag bara varit hemma och försökt plugga så mycket som möjligt. Jag fick gjort ganska mycket i skolan idag så jag har bara endel småsaker att jobba med. Jag har även hunnit med att gå på promenad med mammsen. Härligt härligt!

Nu sitter jag och kollar på Robinsson finalen och funderar på om jag ska ta mig ett glas varm choklad kanske. Sällan jag sitter och myser såhär framför tv:n, men det är sånt man hinner med när man har stallet så nära :)

Men först ska plugget slutföras!!


Onsdag 9 November

Idag tittade den riktiga vinterkylan fram, det har varit riktigt svinkallt. Typ 2 + bara.. oj hur ska jag klara mig när det är 25 - ?? Herre, jag ska nog inte klaga.

Idag slutade jag sent och var inte i stallet förräns 4. Jag har ungefär en halvtimma på mig innan det blir mörkt, men idag skulle jag rida i paddocken så då spelade det ingen roll iom att vi har belysning. Så jag började med mocket och det, det tar ungefär 20 min för mig att fixa allt.
Halv 5 hämtade jag in honom - kände igenom honom även idag och jag kände ingen värme. Så det fick bli ett kort pass i paddocken, bara skritt och trav. Kände bara igenom honom idag, lite volter, åttor, sidvärts bla. Men det gick inte så bra, jag hade ingen motivation och ingen vidare plan för passet så jag nöjde mig så idag. Tjalle verkade inte vara på hugget heller. Men han är bäst ändå ;)♥

Idag har jag lovat mig själv att jag inte ska röra en skolbok, idag blir det chillidill resten av kvällen. Och 21:00 ska jag ligga i sängen färdig för att sova. Tills dess blir det lite nagelpyssel och tv samt lite bloggläsning :)

Men imorgon ska jag ha en pluggdag, då ska jag åka hem direkt efter skolan. Jag ska plugga SO, ENG och MA. Becka ska ta Tjalle, vet inte vad hon ska göra hon är inte vidare bra på att planera och prata med mig.

Tjalles schema är lite svajigt denna veckan, vi har inga planer utan tar dagen som den kommer. Får se hur han känns dag för dag!


En bild på Tjalle och hans kompis Pegasus som jag tog när Tjalle var och hälsade på hos Pegasus - på halloweenhoppning! Snygga pöjkar ♥

btw, tjalles nya lädergrimma som jag inte har skrivit om! Bra att ha när han åker transport! :)

Tisdag 8 November

Idag drog jag direkt till stallet efter skolan och var där ett tag. Jag tog in tjalle direkt och kände igenom hans ben iom att han hade varit varm igår. Men nu kände jag ingen värme så jag beslutade mig för att rida ut en sväng. Jag var väldigt vaksam men kände inget konstigt. Så det fick bli en kort runda i skogen och på en lite grusväg i alla gångarter. Han skötte sig utmärkt. Efter ridturen borstade jag av och stretchade och kände igenom honom innan jag mockade och fixade. Jag var hemma ganska sent (typ kvart i 7) och sen dess har jag käkat och lagt i ordning grejjer tills morgondagen. sen dess. Nu ska jag plugga lite och fixa lite småsaker, sen ska jag kanske ta en kort springtur och möta min syster vid hennes jobb, om hon bara kunde svara i sin tlfn!

Dags att lyfta sig ut sängen!

Orolig över min ponny

Idag följde Amanda med mig till Tjalle. Vi mockade och fixade + mockade ur transporten samt snabborstade Charles och då märkte jag att han var varm på vänster kota. Jag kollade med en annan i stallet och hon tyckte att han var varm på båda haserna och ena skenbenet, men inte där jag tyckte han var varm.

Jag gick ner med honom till paddocken och sprang med honom, jag såg ingen hälta men han sprang konstigt och såg stel ut. Usch, man blir så orolig!

Imorgon ska becka släppa ut och då får hon känna på honom om han fortfarande är varm. Så får jag se när jag åker till stallet imorgon om han är halt/fortfarande varm. Det får inte hända honom ngt!!! ♥

Nu är jag hos amanda, vi har varit ute och fixat för hästarna i hennes stall + duschat. Nu ska vi baka lite och sen ska vi även försöka plugga en bit och se på film! :)

Secretariat heter den, om en galopphäst eller ngt.. - världens snabbaste tydligen

Måndag 7/11

Så, då var höstlovet slut och skolan är igång igen. Nu blir det 7 veckors skola innan det är lov igen. Under dom här 7 veckorna ska jag ge allt i skolan. Jag ska prioritera Tjalle väl och om jag ska vara med kompisar så ska det vara väl planerat så jag hinner med skolan och Tjalle också.

Sen så har jag lite funderingar på min kost. Jag vill bli bättre på att äta nyttigt. Så from nu, INGET godis fram till jul. Ska se hur jag håller det, men det blir säkert fusk någon gång.

Jag ska också motionera mera. Varje dag ska jag har motionerat på något sätt utanför stallet!

Min blogg ska vara ett hjälpmedel till att utvärdera, planera och skriva av mig :)

Första dagen idag måndag!
Idag ska jag till stallet, tjalle ska få vila. Jag ska bara mocka och fixa och pyssla lite med honom.  Sen ska jag gå ut och gå eller springa! :) Får se vad tiden blir, lite plugg ska jag hinna med också!

Pussilull så hörs vi sen !

Halloweenhoppningen

Igår var jag på en halloweenhoppning. Det gick inte så värst bra för vi hade fått lite fel information om tiden så det blev mycket senare än vi trott och mamma skulle jobba så jag hann inte hoppa mer än 1 runda på 60. Dessutom känndes han lite konstig, seg och konstig men ändå studsig. Och så blev han anfådd väldigt lätt. Men en runda på 60 fick räcka, han slarvhoppade och peta en bom på 5:an...

Förövrigt skötte han sig jättebra på platsen och i transporten och så. Duktig älskling <3

Idag ska han promeneras en sväng, eller så rider jag barbacka. Får se :)

Inga bilder för jag har inte laddat över dom, orkar inte...

Halloween hoppning

Såg att jag hade skrivit fel i schemat för imorgon blir det halloween hoppning!

Måndag: Dressyr
Tisdag: Ut
Onsdag: Markarbete
Torsdag: Övningar från marken så som Target/tömkörning/longering/långa tömar
Fredag: Ut
Lördag: Dressyr Halloweenhoppning!
Söndag: Ut lång skritt


Godmorgon!

Jag har varit med min Kära vän Evelina sen i Tisdags, vi har varit på långpromenad, jag har föjt med henne till hennes stall, hon har följt med mig till mitt stall, vi har varit på filmkväll med hela klassen, vi har pluggat, vi har bara slappat och igår så var vi i kungälv och käkade lunch buffé! Men sen skiljdes vi åt efter 3 dagar tillsammans. Jag drog till stallet och hade myskväll med Tjalle.




Evelinafina i förrgår när vi cyklade till mitt stall! =)

Jag friserade honom, manen, svansen, pannluggen, hovskägget och kronranden. Han var jätte mysig. Vi tränade lite med targetern med! :) Han var jätteduktig.





Ny friserad Tjalle igår

Nu ska jag dra ner till stallet och släppa ut hästarna, jag ska också mocka o fixa + rida ut en sväng.

RSS 2.0