Im tired

Idag åkte jag till Åby badhus med Malou, Evelina och Amanda. Vi var där i ca 5 timmar :D Det var jättekul, lite roligt att hitta på något annat ibland :))

Idag var en sån dag då jag var jätte trött och verkligen inte kände för att åka till stallet. Men ponnyn måste tas hand om varje dag även fast man inte har tid / lust så det var bara att göra. Men när jag väl komm till stallet så var det ganska mysigt. Mamma, jag och Becka åkte ut tillsammans och hjälptes åt så det gick ganska fort. :)

Jag testade att ha på Tjalles stalltäcke under vintertäcket inatt bara för att se hur det låg. Jag märkte att det tryckte på bogen vilket gör att han kommer få skav där! :'(

Det är verkligen jättejobbigt att ha en häst med mellanstorlek, typ INGA täcken ligger bra! :(

Men jag funderar på att köpa det här täcket för att fördela trycket på manken.



Idag har jag haft lite slappdag här hemma. Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Beror nog på att jag har sprungit runt i ett badhus hela dagen :)



Kommentarer
Postat av: NellieB

sv. a på tisdagar lastar vi å åker en 20min bort och har hoppträning i en jätte fin manege. Sen har min kompis Jenny precis fått sin manege klar å den ligger ite mer än 10 min bort me bil+släp.

Är det snö så får man lixom brodda å skritta ut.

2010-11-21 @ 20:20:03
URL: http://nellieberntsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0