Tjohejj

Hej jag heter Patricia och idag har jag blivit nedbrottad och girad i snön av min musik lärare. Bara för att jag kastade en snöboll rätt i hans ansikte. Btw så har ju våra lärare fått sina macbooks nu, och det är HEEEELT SJUKT vad jag längtar tills jag får min! Shieet asså!

Men nu till hästen, idag var busshelvetet 30 min försenad förresten. Så jag blev försenad till stallet. Men som tur var skulle mamma ändå hämta mig så jag hade hyffsat med tid. Jag började med att ta in gamlingarna, sen tvättade jag rent Tjalles ben och ställde han "på tork" i spiltan medans jag mockade och fixade hö mm till alla tre hästarna. Jag gjorde en ordentlig rengörning på logen. Men det lär vara som vanligt imorgon :P
Sen kom mamma och hämtade mig och då provade vi bogskyddet som mamma hade bytt. Det passade :D Så nu har han på sig det :)

Påvägen hem var det flera bilar som hade kört ner i diket. Och det blåste så att man kände att bilen rörde sig. :O
Men det är ändå mysigt med vinterväder!

Jag vet att min bloggning är väldigt tråkig nu. Men jag kan inte ta några bilder med min mobil för kameran är så dålig. Så vill jag ju inte ta med mig systemisen till stallet varje dag heller.
Men det är skönt att inte skriva så mycket. Men en sak kan jag lova mig själv, att när Tjalle börjar ridas igen så ska jag blogga så det står härliga till :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0