I´m back!

Hellu! :)
Vi var tillbaka i stallet vid 3 idag, så packade vi in allt och lämnade tillbaka transporten så vi var hemma vid 4. Kändes bra att vara hemma så tidigt, jag har strosat runt och duschat, packat upp, målat naglarna, kollat på tv med mer. :) Jag är svin trött verkligen, har gått och lagt mig sent + gått upp tidigt varje dag. Så därför blir det ingen större bloggning ikväll.

Tjalle har varit jätte duktig hela tiden. Han tyckte allt var så kul! =) När vi åkte dit stannade vi utanför HÖÖKS och provade kläder till han. Han tyckte det var lite konstigt men skötte sig exemplariskt!

På fredagen gjorde vi inte så mycket, vi kom dit vid 5 tiden och gick bara runt på en liten promenad men selen på :) Vi gick in till kossorna, eller det var bara två kalvar inne nu. Tjalle tyckte det var riktigt mysigt.

Han bodde i boxen hela tiden, det ösregnade ju ute hela tiden och så motionerade vi han såpass att han inte behövde gå ut.

På lördagen var vi med på hubertusritt i ca 3 timmar samanlagt, vi mellanlandade i ett stall där han fick vila i en box. Sen red vi hem igen. Han var skiit pigg hela tiden. Speciellt i början då han stegrade ett par gånger pga att han blev ivrig när det var så många hästar.

Vi hoppade typ 5 terränghinder på typ 60 cm också. Han tyckte det var lite konstigt men han hoppade alla utan problem! :D

Lite senare under dagen tömkörde ví han lite. Han var super duktig! Efter det skulle jag spola av hans leriga ben utanför stallet. Det är ju ett litet problem då han brukar stegra sig och springa runt. Det var precis vad han gjorde.  Men vi "jagade" honom med slangen och tillslut gav han upp och stod helt stilla :) Då var han riktigt sur..

Idag så tömkörde vi han lite igen, han visade stora framsteg! Såå duktig är han!

Sen åkte vi hem vid 1 tiden, han var jätte duktig i transsporten, jag åkte med han en bit det sista för att se hur han är i transsporten och så. Han lutade sig hela tiden för att hålla balansen, så gulligt  :*

Här kommer lite bilder !

Innan vi åkte!


Tjalle är inne hos kalvarna



Kalven


Innan hubertusritten


Uppställning innan start, usch på vädret men puss på hästen ♥


Träning med selen och linor


Tömkörning....




Haha jäsp!

Har tyvärr inte så mycket bilder på stallet och så. Hade fullt upp!

Vi har haft en superbra helg trots regn iaf !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0