Tillbaka

Hejhej, jag har inte bloggat på typ 3 dagar bara för att jag har varit hos kompisar och så :)

Måndag: Jag åkte till stallet med malou, jag skulle ridit och vi skulle tömkört men när vi tog in Tjalle såg vi att hans ena öga var väldigt svullet. Vi blev lite oroliga då han hade gått in i ngn gran/buske i hagen och hade barr överallt. Jag pratade med Kicki och ringde veterinären. Även fast det var en sån liten grej så blir man ju orolig. Veterinären tyckte faktiskt att vi skulle åka in till kliniken för det kunde vara sår på hornhinnan. Men Malou var ju med och hennes ponny hade haft sår på hornhinnan. Vi bestämde oss för att han skulle vara inne över natten så skulle vi se dagen därpå. Men vi tvättade med vatten och bomull och så. Jag var jätte nervös...!





Tisdag: Jag åkte med malou till hennes ponny och sen åkte jag till stallet för att se hur lilla ponnyn mådde. Han var då helt återstäld och nu såg man inget alls. Tur det ;) Jag skrittade barbacka i ca 20-30 min. Han var snäll men på hemvägen fick han lite sprutt i benen xD Efter stallet åkte jag till Evelina och var med henne i stallet och så. Vi kollade på film, var inne på datorn mm :)









Onsdag: Jag åkte med evelina till hennes stall. Sen tog jag buss till stallet. Jag fixade för hästarna i stora stallet och på logen. Sen red jag ut på en lång skritt tur i snöovädret. Becka gick med, Tjalle var jätte snäll men blev rädd för en däckgrej på vägkanten och kastade sig åt sidan några gånger. Men gick sedan förbi snällt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0