Ojojoj

Jag har glömt / inte orkat / struntat i att blogga dom senaste 6 dagarna. Istället för att gå igenom dag för dag så gör jag en liten sammanfattning.

Men den senaste dagen jag bloggade var när jag red ut med Evelina. Dagen efter det red jag lektion hos Nina. Vi körde upp Tjalle till Nina så att han skulle lära känna området lite. Men det var inga problem med det, han var hur lugn som helst när vi kom fram. Men det var däremot problem med lastningen. Iom att det blev lite snabbt bestämt och vi har inte lastat honom på länge så hann vi inte last träna. Det tog 30 - 50 min att lasta. Så såfort vi får våran transport så ska vi last träna!

Classic 630 Exteriör

Men lektionen gick inte heller så bra, han bråkade likadant i hennes paddock. Vi fick ingen galopp på A volten, han var ett monster... Han försökte nästan hoppa över staketet tom! :( Men jag får bara forsätta kämpa, ta en bit i sänder. Sen dess så har han vilat någon dag och sen har jag ridit i padd en gång = lika dant igen.... Men jag prövade att bara skritta fram och börja galoppera direkt. Men det hjälpte inte.... DET ÄR BARA DUMHETER!

Igår red jag ut också, i alla gångarter. Han försökte börja bråka en gång men han gav sig snabbt, men sen var han snäll och fin ;D

Idag ska jag nog skritta ut barbacka c(:

 

Tillsammans ska vi kämpa

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0