Fy skäms!

Åherrejösses så längesen det var jag bloggade. Men jag har haft så sjukt mycket att göra och trots att jag tycker det är skönt att blogga och skriva av sig så har jag inte hunnit. Jag har legat efter i skolan och varit allmänt opepp på allt.
Men nu har jag pluggat ikapp mig och är glad och taggad :D

Det som har hänt är väl inte så mycket. Jag har tränat dressyr 2 gånger sedan sist. Jag har provat 2 olika tränare, båda jätteduktiga. Men en utav dom passade mig bäst!

Tjalle har varit lite bråkig med lastningen, så vi tränade lite i helgen. Det gick jättebra, lastade honom ca 4 gånger i sträck och han gick tillslut direkt in. Ska köra ett race till helgen igen. Så det sitter :)

Träningsmässigt så har det inte hänt så mycket det sista, det har varit gymnasiemässa och plugg och massa annat. Och så kommer det bli denna veckan med, men nästa vecka ska jag förhoppningsvis hoppträna.

Planen är att jag ska köra dressyr nu i vinter, känns bra att satsa på det så vi kommer någonstans. Han ska också ha en viloperiod på 3-4 veckor, den blir nog i januari ngn gång kanske :) Sen till våren ska vi förhoppningsvis ut och tävla lokala tävlingar, kanske lite dressyr med? :)

Framtiden ser ljus ut änsålänge iaf :D Haha


Såå glad att jag har min fiina prins ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0