Bloggning är ?

Nu de senaste dagarna har jag velat blogga men jag har verkligen inte haft någon tid. Jag har sjuukt mycket i skolan nu. Så hela helgen kommer gå åt till plugg plugg plugg och åter plugg + lite häst och lite kompis.

Aja, Tjalle trivs bra i stallet. Han är snäll och lugn hmmm, det där sista kanske inte stämmer så bra. I tisdags red vi ut en sväng alla i stallet. En liten skritt runda i skogen + några varv i paddocken. I onsdags red jag ut själv, skulle kolla in lite ridvägar. Red in på en väg i skogen och travade och galopperade. Han var läskigt pigg, galopperade på stället, hoppade och stegrade när han inte fick galoppera. Men det är inte konstigt när det är ny miljö och när han står inne halva dygnet. Det är han inte van vid att göra.

Igår red jag dressyr i paddocken, kännde igenom båda sidor i alla gångarter. Han var förvånansvärt lugn och fin. Testade lite skänkelvikning, framdelsvändningar, galoppombyten, slutor och fattningar i alla dess slag. Efter 1 timme tog jag och skrittade ut en sväng. Fina pojken <3

Han går förövrigt med en b-ponny i hagen. Går kanon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0