DÖTT?

Det händer inte så mycket just nu. Tjalle "vilar" jag går mest på promenader då det är för hårt för att longera i paddocken / på ängen. Seegt! Nästa vecka kommer Hilda och jag HOPPAS av hela mitt hjärta att han är bra så vi kan rida och sätta igång nu. Nu vill vi komma igång inför säsongen! Mitt lilla hjärta!

Vad jag mer kan meddela är att vi var och mätte Tjalle häromdagen. Vi blev rätt så chockade. För nu har vi helt plötsligt en C-ponny , HAHA HELT SJUKT!!

Såhär skriver min roliga systeryster:

"Det här med att ponny-mätnings reglerna är så fruktansvärt strikta. Inte så fasligt. Inte alls egentligen. Gubben stapplade fram med sin kröka rygg och buskiga ögonbryn med sin gamla trästicka i högsta hugg. Gubben var båda delar blind och döv och mätte ner Tjalle till max maxad C-ponny. (!!!?) Intressant. Gubben borde gå till synoptiker för att testa synen, till Synsam förslags vis och få åldern i rabatt, 150 % = ett bra kap på ett par bågar.. Då kanske han kan minnas hur en ponny ser ut. 4 ben ett huvud en svans en framdel och en bakdel och så vidare.. Så slipper han mäta stackars ponnyhästar bak vid korset fortsättningsvis. Gubben har nog inte läst ridsport det senaste. Inte heller reglerna om ponny-mätning sedan tidigast 1930-talet..... Min baby är vackrast ändå, :)♥ till slutmätningen blir det spännande vilken skillnad det kan bli.. Suck.. Gud hjälpe mig, vad är det som händer..? Pension, har han hört om det?
"

139 cm! Men det är väl bara bra, nu blir det lättare klasser och han kan gå GP ponnyn (haha in my dreams)!! Men möjligheten finns! Men det kommer bli sjuuukt nervöst vid slutmätningen!



Kommentarer
Postat av: Josse

Jag blev med chockad! Han KAN INTE vara så liten :P Söt är han iaf! =)

2012-02-04 @ 12:46:17
URL: http://mellbladh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0