Resultat massagen

Hon började titta på honom i rörelse. Hon lade märke till att han var högre på den hö sidan av korset. Samt att han knixade till vid övergång till trav ( det har jag också märkt innan).

Hon tog in honom och knäckte, masserade och stretchade ett tag. Han fick sedan ackupunktur i ca 30 min. Sen fortsatte hon med knäckandet och masserandet. Hon tittade även på sadeln, den tryckte framtill. Hon tyckte inte vi behövde köpa ny. Så vi ska ha en liten padd där för att det ska bli bättre. Så får vi se om det blir det också :)

Han var spänd i korset, högre på hö sidan. Sen hade han en sträckning / spänning i vä bog. Den ska vi stretcha på ett speciellt sätt. Hon sa också lite tips om hovarna som vi ska snacka med hovslagaren om. Annars tyckte hon att han var fin och han tyckte det var väldigt skönt!

Det bästa med Hilda är att hon verkligen ser helheten. Hon är glad, positiv och svarar på alla frågor. Nu har hon gett oss träningstips för att han ska muskla sig där det behövs. Nu ska han vila i 2 dagar och sen ska vi försiktigt rida på som vanligt. Återbesök inom 4 veckor tror jag :)





Tyvärr tog vi inga bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0